IPB

Sveikas, svety! ( Prisijungti | Užsiregistruoti )

2 Puslapiai: V  1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Commander's (a.k.a. Edh's) Q & A, Klausimų-atsakymų tema
Quicklife
rašyti 2011-06-27 07:56
Parašyta: #1




Grupė: Nariai
Iš kur: Kaunas




Ar gali buti mano commanderis legendary artifact - equipment?

Šią žinutę keitė Akral, 2011-11-30 14:40


--------------------
It's only fun if they run.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Robke
rašyti 2011-06-27 09:06
Parašyta: #2




Grupė: Nariai
Iš kur: Vilnius




Nea, tai privalo būti padaras. Taip, Tatsumasa€$ moka pavirst į padarą, bet vistiek netinka.


--------------------
The chase is better than the catch.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Quicklife
rašyti 2011-06-27 09:28
Parašyta: #3




Grupė: Nariai
Iš kur: Kaunas




Deja ne apie sita kalbejau biggrin.gif


--------------------
It's only fun if they run.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Robke
rašyti 2011-06-27 09:35
Parašyta: #4




Grupė: Nariai
Iš kur: Vilnius




O ar tai ką nors keičia?


--------------------
The chase is better than the catch.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Quicklife
rašyti 2011-06-27 09:36
Parašyta: #5




Grupė: Nariai
Iš kur: Kaunas




Ne smile.gif


--------------------
It's only fun if they run.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Quicklife
rašyti 2011-06-27 09:49
Parašyta: #6




Grupė: Nariai
Iš kur: Kaunas




Beja kokie leidimai leidziami commanderyje?


--------------------
It's only fun if they run.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Robke
rašyti 2011-06-27 09:54
Parašyta: #7




Grupė: Nariai
Iš kur: Vilnius




Kiek žemiau yra tema "EDH lyga", ten pirmoje žinutėje yra nuoroda į oficialias taisykles.


--------------------
The chase is better than the catch.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Quicklife
rašyti 2011-06-27 09:56
Parašyta: #8




Grupė: Nariai
Iš kur: Kaunas




zinau, bet vistiek ten nerandu leidimu.


--------------------
It's only fun if they run.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Cinkas
rašyti 2011-06-27 10:01
Parašyta: #9




Grupė: Nariai
Iš kur: Wilno :)




QUOTE(Quicklife @ 2011.06.27, 10:49) *

Beja kokie leidimai leidziami commanderyje?

Visi išskyrus unchinged ir unglued
(tokios keistos keistos ir juokingos kortos)


--------------------
Cinkas / Zn
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Quicklife
rašyti 2011-06-27 10:18
Parašyta: #10




Grupė: Nariai
Iš kur: Kaunas




Dekui.


--------------------
It's only fun if they run.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Plaukai
rašyti 2011-07-16 23:52
Parašyta: #11




Grupė: Organizatoriai
Iš kur: Vilnius




sad.gif Renkatės 18:30, o aš dirbu iki 18:30. Būtų fun kaip nors į kitą lygą pakliūti smile.gif įdomu kiek tai realu.


--------------------
Ordinary life is pretty complex stuff... (Harvey Pekar)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Kurmis
rašyti 2011-07-17 07:35
Parašyta: #12




Grupė: Nariai
Iš kur: Vilnius




QUOTE(Plaukai @ 2011.07.17, 0:52) *

sad.gif Renkatės 18:30, o aš dirbu iki 18:30. Būtų fun kaip nors į kitą lygą pakliūti smile.gif įdomu kiek tai realu.

Nebūtina eit į lygos žaidimus, kad galėtum pažaist, beveik kiekvieną penktadienį d6 apsireiškia d6 EDH'o stumdytojai smile.gif


--------------------
"Courage is not the absence of fear, but rather the judgement that something else is more important than fear." Ambrose Redmoon
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Cinkas
rašyti 2011-07-17 09:28
Parašyta: #13




Grupė: Nariai
Iš kur: Wilno :)




QUOTE(Plaukai @ 2011.07.17, 0:52) *

sad.gif Renkatės 18:30, o aš dirbu iki 18:30. Būtų fun kaip nors į kitą lygą pakliūti smile.gif įdomu kiek tai realu.


Klausimai: ar gali pabaigti 10 min anksciau (pasaulis juk neapsivers) ir kur konkreciai tu dirbti (ne pavadinimas, o rajonas ir gatve)


--------------------
Cinkas / Zn
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Gvauz
rašyti 2011-07-17 09:38
Parašyta: #14


swiss cheese

Grupė: Nariai
Iš kur: Vilnius




QUOTE(Cinkas @ 2011.07.17, 10:28) *

Klausimai: ar gali pabaigti 10 min anksciau (pasaulis juk neapsivers) ir kur konkreciai tu dirbti (ne pavadinimas, o rajonas ir gatve)


D6'se jis dirbt pradėjo
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Cinkas
rašyti 2011-07-20 15:25
Parašyta: #15




Grupė: Nariai
Iš kur: Wilno :)




QUOTE(Plaukai @ 2011.07.17, 0:52) *

sad.gif Renkatės 18:30, o aš dirbu iki 18:30. Būtų fun kaip nors į kitą lygą pakliūti smile.gif įdomu kiek tai realu.


realu JEI Šiandien 18:10 gali baigti darbą. (vėliausiai 18:15). Aš privažiuočiau tave paimčiau ir lėktume tiesiai pas Pencil'ą.

Jei domina - rašyk kuo skubiau.


--------------------
Cinkas / Zn
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
vykintas
rašyti 2011-11-03 16:13
Parašyta: #16


Evil has its winning ways...

Grupė: Nariai
Iš kur: Vilnius




Ar yra "cards you own from outside the game" žaidžiant commanderį?


--------------------
And it could always be worse: Jace could have cascade.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Pencil
rašyti 2011-11-03 16:18
Parašyta: #17


proud casual player

Grupė: Organizatoriai
Iš kur: Vilnius




QUOTE(vykintas @ 2011-11-03 16:13) *

Ar yra "cards you own from outside the game" žaidžiant commanderį?

tik jei naudojamas side board'as (kuris Commander'yje sudaro 10 kortu). Side board'as yra opcianalus ir naudojamas pagal susitarima. Pagal nutylejima Vilniuje zaidziama be side board'u.


--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Buar
rašyti 2011-11-03 21:03
Parašyta: #18




Grupė: Nariai
Iš kur: Vilnius




QUOTE(vykintas @ 2011-11-03 16:13) *

Ar yra "cards you own from outside the game" žaidžiant commanderį?


RFG kortos ^^


--------------------
mano spalva melyna...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
PhanTom
rašyti 2011-11-03 21:37
Parašyta: #19




Grupė: Teisļæ½jai
Iš kur: UK




QUOTE(Buar @ 2011-11-03 22:03) *

RFG kortos ^^


Netiesa. "RFG" kortos yra žaidime, tačiau exile zonoje.


--------------------
Mano kortos
QUOTE
Geeks are rising from the shadows.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
vykintas
rašyti 2011-11-03 21:37
Parašyta: #20


Evil has its winning ways...

Grupė: Nariai
Iš kur: Vilnius




QUOTE(Buar @ 2011-11-03 21:03) *

RFG kortos ^^


RFG kortos yra "Exile" zonoje, kuri lyg ir yra zone in game - tai nesiskaito "outside the game". Bent jau lyg ir taip po paskutinio taisykliu pakeitimo yra.


--------------------
And it could always be worse: Jace could have cascade.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Buar
rašyti 2011-11-04 00:51
Parašyta: #21




Grupė: Nariai
Iš kur: Vilnius




tai tipo siais laikais nebegalima is Exile zonos pajamt kokio nors sorcery su burning wish€$?

Šią žinutę keitė Buar, 2011-11-04 00:52


--------------------
mano spalva melyna...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
vykintas
rašyti 2011-11-04 09:22
Parašyta: #22


Evil has its winning ways...

Grupė: Nariai
Iš kur: Vilnius




QUOTE(Buar @ 2011-11-04 00:51) *

tai tipo siais laikais nebegalima is Exile zonos pajamt kokio nors sorcery su burning wish€$?


Paspaudus ant Burning Wish€$:
10/1/2009: You can't acquire exiled cards because those cards are still in one of the game's zones.
10/1/2009: In a sanctioned event, a card that's "outside the game" is one that's in your sideboard. In an unsanctioned event, you may choose any card from your collection.


--------------------
And it could always be worse: Jace could have cascade.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Armin
rašyti 2011-11-28 22:22
Parašyta: #23




Grupė: Nariai
Iš kur: Vilnius-Alytus




Jei naudoji generola Karona, Flase God€$ ir jis kai buna pas oponenta, ir padarytu kitam oponentui zala, ar jam augtu zala padaryta i kita oponenta (ta prasme kur comanderis daro zala)?

Šią žinutę keitė Armin, 2011-11-28 22:23
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Pencil
rašyti 2011-11-28 22:35
Parašyta: #24


proud casual player

Grupė: Organizatoriai
Iš kur: Vilnius




QUOTE(Armin @ 2011-11-28 22:22) *

Jei naudoji generola Karona, Flase God€$ ir jis kai buna pas oponenta, ir padarytu kitam oponentui zala, ar jam augtu zala padaryta i kita oponenta (ta prasme kur comanderis daro zala)?

kiekvieno Generolo zala skaiciojama atskirai kiekvienam zaidejui, t.y. jei tam tikras Generolas padarys tam tikram zaidejui 21 combat damage, tas zaidejas pralaimes. nesvarbu, kas kontrolioja Generola.


--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Armin
rašyti 2011-11-28 22:46
Parašyta: #25




Grupė: Nariai
Iš kur: Vilnius-Alytus




QUOTE(Pencil @ 2011-11-28 22:35) *

kiekvieno Generolo zala skaiciojama atskirai kiekvienam zaidejui, t.y. jei tam tikras Generolas padarys tam tikram zaidejui 21 combat damage, tas zaidejas pralaimes. nesvarbu, kas kontrolioja Generola.


Bet 5life ir trauks dvi kortas, zmogus kuris uzmuse kita oponenta su tavo generolu surinkes 21 combat damage?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Pencil
rašyti 2011-11-28 22:54
Parašyta: #26


proud casual player

Grupė: Organizatoriai
Iš kur: Vilnius




QUOTE(Armin @ 2011-11-28 22:46) *

Bet 5life ir trauks dvi kortas, zmogus kuris uzmuse kita oponenta su tavo generolu surinkes 21 combat damage?

taip. 5 life'o ir 2 kortas gaus zmogus, kuris uzmuse zaideja. jei pvz tu sustumei kaz kam su savo Generolu 20 zalos, o po to tavo Generola pavoge ir uzpuole ta zaideja, tai skaitosi, kad uzmuse tas, kas pavoge.


--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Cinkas
rašyti 2011-11-30 09:06
Parašyta: #27




Grupė: Nariai
Iš kur: Wilno :)




A tokius galima naudoti Commanderyje? biggrin.gif
http://www.wizards.com/Magic/Magazine/Arti...%2Farcana%2F852

P.S. ^itas labai juokingas pasirodė. Ypač aktyvacija biggrin.gif http://www.wizards.com/magic/magazine/arti...aily/arcana/605
P.S.S. O čia likę.. Raudonas iš vis nerealus.. "mardabojus namie" laugh.gif laugh.gif laugh.gif
http://www.wizards.com/magic/magazine/arti...aily/arcana/340


--------------------
Cinkas / Zn
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Pencil
rašyti 2011-11-30 13:40
Parašyta: #28


proud casual player

Grupė: Organizatoriai
Iš kur: Vilnius




QUOTE(Cinkas @ 2011-11-30 09:06) *

A tokius galima naudoti Commanderyje? biggrin.gif
http://www.wizards.com/Magic/Magazine/Arti...%2Farcana%2F852

P.S. ^itas labai juokingas pasirodė. Ypač aktyvacija biggrin.gif http://www.wizards.com/magic/magazine/arti...aily/arcana/605
P.S.S. O čia likę.. Raudonas iš vis nerealus.. "mardabojus namie" laugh.gif laugh.gif laugh.gif
http://www.wizards.com/magic/magazine/arti...aily/arcana/340

deje, bet kortos is Happy Holidays (kaip ir is Un- seriju) yra "not legal in any format" smile.gif


--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Cinkas
rašyti 2011-11-30 14:10
Parašyta: #29




Grupė: Nariai
Iš kur: Wilno :)




QUOTE(Pencil @ 2011-11-30 13:40) *

deje, bet kortos is Happy Holidays (kaip ir is Un- seriju) yra "not legal in any format" smile.gif

Ech... Kai kurios tooookios linksmos smile.gif


--------------------
Cinkas / Zn
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Armin
rašyti 2012-01-14 16:11
Parašyta: #30




Grupė: Nariai
Iš kur: Vilnius-Alytus




Norejau paklaust (nepykit jei atsakymas jei jau yra, reiskias neradau):
100 kortu turi but su generolu ar be generolo?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

2 Puslapiai: V  1 2 >
Reply to this topicStart new topic
Nariai skaitantys šią temą: 1. (svečių: 1, užsislaptinusių narių: 0)
0 nariai:

 



- Lo-Fi Versija Dabar yra: 2021-12-02 17:39

Į viršų