![]() |
|
|
Sveikas, svety! ( Prisijungti | Užsiregistruoti )
![]() ![]() |
![]() |
IntroSkiller(MRJ) |
![]()
Parašyta:
|
Grupė: Nariai ![]() |
Sveiki visi!! Vaikštau po mtg forumą, ieškau marijampoliečių skilties, bet nėra. O juk toks didelis miestas ...
![]() Kad ir kaip ten bebūtų, netemsiu. Visi iš marijampolės rašom čia, apie visus renginius, meetus, dvikovas ar šiaip pagalbos. Temai: Aš pats esu naujokas. Gal galėtu kas įmest taisykles lietuviškai ar kažką. Kažkie jau esu pramokes. Mokinausi pc žaidime: Magic The Gathering Duels of the Planeswalkers. Šiaip įdomus žaidimas, ir multiplayeris yra. Žodžiu ir žaliems ir profam patariu lošt. Šią žinutę keitė IntroSkiller(MRJ), 2011-07-31 18:26 |
Dai-Katana (Commander) |
![]()
Parašyta:
|
![]() Vaikščiojantis BSOD Grupė: Nariai Iš kur: Leicester, UK ![]() |
A, tai pats iš Marijampolės? Na o aš iš Kazlų Rūdos, tai kada jei lėksi link ten, tai duok žinot
![]() -------------------- This is my family. Others non artifact creatures are adopted. ANGLIJOJ AŠ. IR MAGIC'AS ČIA MERDI LABIAU NEI KAUNE... SIAUBAS. Commander: "If you can't deal with poison, poison isn't the problem, your deckbuilding/playing skills are." ![]() |
IntroSkiller(MRJ) |
![]()
Parašyta:
|
Žinok gal ir užlėksiu pakeliui gali būt
![]() |
Dai-Katana (Commander) |
![]()
Parašyta:
|
Žinok gal ir užlėksiu pakeliui gali būt ![]() Tai ir puiku. Kolkas esam dviese ant visos Kalzų Rūdos, kurie bent kažkiek žaidžia (Aš ir toks edvinas, kuris čia nesilanko). Blogiausiu atveju galima ir su WebCam žaisti ;]] -------------------- This is my family. Others non artifact creatures are adopted. ANGLIJOJ AŠ. IR MAGIC'AS ČIA MERDI LABIAU NEI KAUNE... SIAUBAS. Commander: "If you can't deal with poison, poison isn't the problem, your deckbuilding/playing skills are." ![]() |
IntroSkiller(MRJ) |
![]()
Parašyta:
|
Deje, kolkas turiu tas pačias 75 kortas, bet iš bėdos per webcam galima susimest iš jų ką nors ir kalt :DDD
|
ufas |
![]() ![]()
Parašyta:
|
![]() Grupė: Nariai Iš kur: Marijampole ![]() |
Gal kas nori suzaisti mtg?
![]() ![]() -------------------- Just a man... :)
|
ufas |
![]()
Parašyta:
|
Negi nera ne vieno norincio pazaist :?
-------------------- Just a man... :)
|
Dai-Katana (Commander) |
![]()
Parašyta:
|
Negi nera ne vieno norincio pazaist :? Spėju, kad ne visi Marijampoliečiai Magic'istai žino apie šitą forumą o tie, kurie žino - paprasčiausiai tingi čia žiūrėti ![]() -------------------- This is my family. Others non artifact creatures are adopted. ANGLIJOJ AŠ. IR MAGIC'AS ČIA MERDI LABIAU NEI KAUNE... SIAUBAS. Commander: "If you can't deal with poison, poison isn't the problem, your deckbuilding/playing skills are." ![]() |
ufas |
![]()
Parašyta:
|
Gal gali kokiu duot patarimu kaip juos susirast?
|
Dai-Katana (Commander) |
![]()
Parašyta:
|
Gal gali kokiu duot patarimu kaip juos susirast? ![]() ![]() Cool. Tokius zonduot reikia ir su harpūnais gaudyti. Jei nori inicijuoti tokį reikalą, tai susižiūrėk visas vietas, kur Marijampolėje pardavinėja Magic'ą ar su juo susijusius dalykus. Kad ir stalo žaidimus - whatever. Palik jiems savo kontaktus ar nuorodą į šį forumą, kad esami/būsimi žaidėjai prisijungtų ir komunikuotų. Jei normalus žmogus dirba tokiose vietose (jei tokių turit išvis), prijaučiantis žaidimams, tai sutiks padėti. Jei dirba atlėpausiai, kurie nieko nepeša - tada jau sunkiau. Pasitelkti gali tekti kerzo kulniuką į nosytę arba šiaip kokią nusuktą lovos koją per kelio girnelę. Reikia veikti, o tai ir liks taip viskas lavonyno stadijoje. Klausk mokyklose, per draugus. Dažniausiai niekas nieko neranda, nes nelabai ir ieško. Šitas forumas praktiškai vienintelė vieta, kur dar galima lietuviškai susibendrauti ir gauti pagalbos kokios nors. Tepadeda tau Alachas ir visi jo zuikiai. P.S. Parsisiųsk cockatrice.de programėlę ir pradžioje savo Magiškas aistras galėsi patenkinti žaisdamas per internetą su tokiais kaip aš ir kitais maniakais. Šioje temoje rasi mano kontaktus, parašyk sms kokią dieną pamokinsiu žaisti vakarą kokį. Jei netingėsiu. Tačiau Magic tingėti žaisti tai tas pats, kas nenorėti ėsti esant ožiui ir taip neėdusiam 4 savaites ir besivoliojančiam egzotinių kopūstų hidroponiniame sode su marihuanos lysvelėmis. Šią žinutę keitė Dai-Katana (Commander), 2011-09-25 01:09 -------------------- This is my family. Others non artifact creatures are adopted. ANGLIJOJ AŠ. IR MAGIC'AS ČIA MERDI LABIAU NEI KAUNE... SIAUBAS. Commander: "If you can't deal with poison, poison isn't the problem, your deckbuilding/playing skills are." ![]() |
belekuris |
![]()
Parašyta:
|
![]() Grupė: Nariai Iš kur: Marijampolė ![]() |
Marijampolėje nėra vietų, kur pardavinėtų Magic'ą, taigi ir žaidėjų nėra. Pats kažkada žaidžiau, tiesa tik su broliu ir retsykiais su pusbroliu, kuris atvažiuodavo iš Vilniaus. Dabar jau mečiau šį žaidimą, nes jam reikia investicijų, o kai nėra su kuo žaisti, tai nematau prasmės pirkti kortas (nuolat žasiti su tomis pačiomis prieš tas pačias atsibosta
![]() Taigi dabar jei kada užsimanau pažaisti, pasijungiu MWS ir padėstau. Tikrai ne tas pats, kas tikros kortos, bet bent jau didesnė įvairovė ir nekainuoja ![]() |
ufas |
![]()
Parašyta:
|
Aciu uz atsakymus
|
ufas |
![]()
Parašyta:
|
Ar kas nors zaidzia MTG marijampoleje?
![]() -------------------- Just a man... :)
|
Joraga |
![]()
Parašyta:
|
![]() Grupė: Nariai ![]() |
Kai leidziu laika pas senelius Marijampolėje tai gal kokia partija su kazkuo ir galeciau sumesti
![]() -------------------- MEGSTU ZAISTI TIK MTG
PARDUODU:http://www.magicthegathering.lt/magic/diskusijos/index.php?showtopic=7946 NORIU:http://www.magicthegathering.lt/magic/diskusijos/index.php?showtopic=7938 |
odrisz1 |
![]()
Parašyta:
|
Jei dar cia besilanko Marijampolieciu,tai seniau gal 4-5m+- atgal vykdavo veiksmas,na bent minimalus. Budavo apie 10 zmoniu(savas ratas tiksliau). Dabar dauguma jau issivazinejo kas studijuot,kas ka.
Labiau pasistengus yra imanoma,kad i Marijampole veztu kortas Man buvo pavyke sukalbet su pardaveja,kad mes jai duodam uzsakyma ir jai atveza kortas,is Vilniaus ar Kauno. O del ploto tai jo, labai sudetinga,nebent pas kazka namuose. Kavines(barai) nenorejo azartiniu zaidimu organizuot ar toleruot. |
I am I |
![]()
Parašyta:
|
![]() as esu as ir nieko tu nepadarysi Grupė: Nariai Iš kur: jonava-kaunas ![]() |
menkas patarimas, kai prašot vietos neminėkit kortos ir pan., denkitės stalo žaidimų klubo vardu. Yra tekę pačiam susidurt su šia problema ne vieną kartą, siūlau bandyt kalbėtis su kokiu jaunimo centrų savo rajone jei jie turi normalias patalpas, paprastai suveikia. jei visgi einat per barus, nepamirškit paminėt jog būsit klientai ir bent po bokalą alaus pasiimsit, savaitgaliais ko gero sunkiai gausit vietą, bet vidury savaitės nemanau, kad barai lužta nuo lankytojų. Nesat nebyliai, naudokitės liežuviu
![]() -------------------- I'm I and you can do nothing about this
griuk ir susispardyk :D |
eG1X |
![]()
Parašyta:
|
Sveiki, aš taipogi esu iš marijampolės ir neseniai vėl užsimaniau jį pažaisti. Pažaidžiau virtualią versiją, tačiau man smagiau žaisti tikromis kortomis. Kaladžių turiu kelias. Anščiau žaisdavau su draugais iš kauno, bet pastaruoju metu ten niekaip nenuvažiuoju o ir jiems jau noras išblėso žaisti. Jei kas kada norėtų susitikti pažaisti parašykit man į skype: pukis111. Stengsiuosi paskaityti ir forumą
![]() |
Eseth |
![]()
Parašyta:
|
Sveiki. Kaip reikalai su Magic Marijampolės apylinkėse? Aš naujokas, esu iš Vilkaviškio, gyvai dar neteko žaisti, bet nuolat žaidžiu Magic 2014 DotP per Steam. Greitai turėsiu ir kelias tikras kalades.
Kaip matau, čia tuštoka. Jeigu ką - suvalkiečiai pridėkit mane skype ar Steam, nikas tas pats ir vienam, ir kitam: archeseth |
Gomreo |
![]()
Parašyta:
|
![]() Grupė: Teisļæ½jai Iš kur: Vilnius ![]() |
Kaip supratau tai, kad ir kaip bebūtų gaila, Marijampolėj/Suvalkijos apskrity MtG visai miręs. Rekomenduočiau jau kogero pinigus MTGO palikt
![]() ![]() -------------------- "All hail Aleksas the Wise!" - My number one fan
|
Eseth |
![]()
Parašyta:
|
Jeigu MtG Suvalkijoj miręs - reikia atgaivinti. Aš bandysiu "užverbuoti" kelis savo draugus, o toliau bus matyti
![]() ![]() |
Toxic |
![]()
Parašyta:
|
Yra kazin Marijampoleje dar gyvu mtg players :D?
|
Toxic |
![]()
Parašyta:
|
Rasykit, checkinu sita tema weekly
![]() |
Toxic |
![]()
Parašyta:
|