![]() |
|
|
Sveikas, svety! ( Prisijungti | Užsiregistruoti )
![]() ![]() |
![]() |
sielagaudys |
![]()
Parašyta:
|
![]() The Banbringer Grupė: Moderatoriai Iš kur: Vilnius ![]() |
Sveiki,
ketinu kitą savaitę (preliminariai - vėlyvais antradienio vakarais) pradėti skaidrinti nedidelės grupelės žmonių gyvenimą užsiėmimais apie taisykles, teisėjavimą ir kitus susijusius dalykus. Užsiėmimai skirti tiems, kurie nori tapti pirmo lygio (pradžiai ![]() ![]() Kaip aš tai įsivaizduoju: reguliariai (idėjiškai - kas savaitę) susirinksime niūriais lietuviškais vakarais jaukioje aplinkoje ir dalinsimės nuomonėmis, įžvalgomis ir iškilusiais klausimais įvairiausiomis taisyklių ir teisėjavimo temomis. Mano tikslas - kad įsitraukusieji pamažu išplėstų savo žinias, įgytų pasitikėjimo savimi, pamažu pradėtų teisėjauti mūsų kassavaitiniuose turnyruose ir po maždaug poros mėnesių sėkmingai išlaikytų pirmo lygio teisėjo testą ![]() Galbūt prašysiu Jus paruošti pristatymų, ieškoti įdomių interakcijų ar brainstorminti sprendimus keblioms situacijoms. Manau, visą planą turėsiu per pirmąjį mūsų susitikimą, tada galėsime ir apsitarti, ką ir kaip darysime ![]() Klasėje kalbėsime angliškai. Visgi tai yra pagrindinė kalba teisėjaujant ![]() Koordinuoti mūsų susitikimus galvoju per facebook, jei mūsų tarpe atsiras neturintis paskyros - ką nors sugalvosime ![]() Šią žinutę keitė sielagaudys, 2015-09-09 21:50 -------------------- Mano mainai
Mano pirkinukai Anot Alekso (2016), The only thing I'm obssesed with more than deck pimping is my dog. Level 2 Judge. Want to become a Judge? Have any MtG/tournament-related questions? Don't hesitate to message me! |
sielagaudys |
![]()
Parašyta:
|
Sveiki,
ketinu atnaujinti šitą dalyką. Šįsyk reikalavimo kalbėti angliškai nebus, nebent vėl turėsime nelietuvį kandidatą ![]() - fun - rules discussions - discussions about community issues - discussions about the philosophy of Tournament Rules - proxy Vintage - weird videos Susidomėjusieji - rašykite AŽ ![]() -------------------- Mano mainai
Mano pirkinukai Anot Alekso (2016), The only thing I'm obssesed with more than deck pimping is my dog. Level 2 Judge. Want to become a Judge? Have any MtG/tournament-related questions? Don't hesitate to message me! |
sielagaudys |
![]()
Parašyta:
|
Sveiki,
mes su Gediminu ruošiame trečiąjį dublį - visus norinčiuosius prašome rašyti man arba Gediminui (AŽ/fb/etc). Reikalavimo kalbėti angliškai nėra. Nurodykite savo el. paštą - pradinį kontaktavimą galbūt padarysime per jį. -------------------- Mano mainai
sielagaudys |
![]()
Parašyta:
|
Up! Būtų labai neblogai, jei dar koks vienas žaidėjas prisijungtų
![]() -------------------- Mano mainai
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Versija | Dabar yra: 2019-12-12 05:10 |
|
![]() |
|||||||||||||||
Invision Power Board
© 2019 IPS, Inc.
|