IPB

Sveikas, svety! ( Prisijungti | Užsiregistruoti )

56 Puslapiai: V  1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Viskas, ko jūs norėjote paklausti apie MtG, bet nedrįsote
Laiqua
rašyti 2008-05-08 15:19
Parašyta: #1




Grupė: Nariai
Iš kur: Negyvenu (gerai jau gerai, Vilnius)




Ankstesnės temos "pasitvirtino", taigi paleisiu naują variantą. Klauskit, nebijokit smile.gif

ADD by shizzar:

paveikslėlis

Šią žinutę keitė shizzar, 2008-08-05 16:44


--------------------
ąčęėįšųūž rulez! qwjx doesn't!
Nai i cala Eruo siluva tielyasse...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Chloras
rašyti 2008-05-08 17:16
Parašyta: #2


Heavy metal maniac.

Grupė: Nariai
Iš kur: O aš iš Vilniaus...




Jauciu cia durna klausima pamesiu, bet idomu pasidare ar legendary rule nugali indestructible? Kitaip sakant, ar du Konda, Lord of Eiganjo€$ vienas kita isspardys, ar ne? biggrin.gif


--------------------
Šeši iš dešimt lietuvių gyvena depresijoj, o likę keturi - Londone.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Ki113r
rašyti 2008-05-08 17:32
Parašyta: #3


^.^

Grupė: Nariai
Iš kur: Klaipeda




Jo, "Isspardys" Viena kita,nes tiesiog kai 2 legendary creature to pacio name yra in play,jie yra ne destroy,o tiesiog Put in to graveyard.


--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Chloras
rašyti 2008-05-08 17:47
Parašyta: #4


Heavy metal maniac.

Grupė: Nariai
Iš kur: O aš iš Vilniaus...




QUOTE(Ki113r @ 2008.05.08, 18:32) *

Jo, "Isspardys" Viena kita,nes tiesiog kai 2 legendary creature to pacio name yra in play,jie yra ne destroy,o tiesiog Put in to graveyard.

Dekui. smile.gif


--------------------
Šeši iš dešimt lietuvių gyvena depresijoj, o likę keturi - Londone.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Wilioox
rašyti 2008-05-10 18:01
Parašyta: #5


a.k.a Shifteris

Grupė: Nariai
Iš kur: Ukmergė/Vilnius




O dar toks legendary klausimas: Ar Venser, shaper savant€$ gali atėjęs to play pakelti į ranką priešininko Venserį ir nemirti? T.Y. ar spės?


--------------------
In the blink of an eye, she strode from deep snow to dusty waste. From the crease of light behind her, a voice rang hollow: "Saffi, wait for me . . . ."
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Laiqua
rašyti 2008-05-10 19:08
Parašyta: #6




Grupė: Nariai
Iš kur: Negyvenu (gerai jau gerai, Vilnius)




Nespės. Legendary padarų susinaikinimas yra state-based effect, jis įvyksta anksčiau, nei kas nors spėja gauti priority. O kad Venserio abilka suveiktų, priority turi būti perduota net keletą kartų.


--------------------
ąčęėįšųūž rulez! qwjx doesn't!
Nai i cala Eruo siluva tielyasse...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
kraken
rašyti 2008-05-10 19:23
Parašyta: #7




Grupė: Teisļæ½jai
Iš kur: vilnius




o tia jiegu as zaidziu Thrumming Stone€$ jeigu tuo pat metu turiu ji dar viena ant stalo. ar as gaunu ripple4 ar ne. ir jei as ji gaunu ir jis buna vienas is tu 4 kortu , tai kas iviksta ?


--------------------
Niekada nelaimļæ½si visļæ½ partijļæ½, jei nepavyks laimļæ½ti pirmosios.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Laiqua
rašyti 2008-05-10 19:53
Parašyta: #8




Grupė: Nariai
Iš kur: Negyvenu (gerai jau gerai, Vilnius)




Taip, tavo žaidžiamas Stone turės Ripple 4. Jei tarp keturių viršutinių kortų bus dar vienas akmuo, jis ateis į žaidimą. Kadangi tas akmuo nėra "sužaidžiamas", tai papildomų Ripple ir nebus.

Šią žinutę keitė Laiqua, 2008-05-10 20:04


--------------------
ąčęėįšųūž rulez! qwjx doesn't!
Nai i cala Eruo siluva tielyasse...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
sielagaudys
rašyti 2008-05-10 19:55
Parašyta: #9


The Banbringer

Grupė: Moderatoriai
Iš kur: Vilnius




Err...yra sužaidžiamas?
ne taip supratau. nekreipkit dėmesio. o gal visgi taip? whatever. vis tiek niekas stone'ų nežaidžia.

Šią žinutę keitė sielagaudys, 2008-05-10 20:02


--------------------
Mano mainai
Mano pirkinukai
Anot Alekso (2016), „The only thing I'm obssesed with more than deck pimping is my dog.“
Level 2 Judge. Want to become a Judge? Have any MtG/tournament-related questions? Don't hesitate to message me!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
kraken
rašyti 2008-05-10 19:56
Parašyta: #10




Grupė: Teisļæ½jai
Iš kur: vilnius




QUOTE
Taip, tavo žaidžiamas Stone turės Ripple 4. Jei tarp keturių viršutinių kortų bus dar vienas akmuo, jis ateis į žaidimą. Kadangi tas akmuo nėra "sužaidžiamas", tai papildomų Ripple ir nebus.

aciu uz atsakyma , bet as ne sita norejau suzinoti.as norejau suzinoti ar mano ateitas 3 stone isgiventu nuejus 2 stone'ams i grave ar nuewitu iskart visi 3.
ir man atrodo kad tas kombo kur su tais ratsais kuriu deke 20,. laimi , nes ratsai po ripple'o dar karta ripplinas.

Šią žinutę keitė kraken, 2008-05-10 19:57


--------------------
Niekada nelaimļæ½si visļæ½ partijļæ½, jei nepavyks laimļæ½ti pirmosios.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Laiqua
rašyti 2008-05-10 20:04
Parašyta: #11




Grupė: Nariai
Iš kur: Negyvenu (gerai jau gerai, Vilnius)




Mano aukščiau esantis paaiškinimas neteisingas... Bandau iš naujo.

Turi Stone in play. Žaidi kitą Stone, pažiūri 4 viršutines. Tada sužaidi tarp jų rastą Stone. Vėl gali pažiūrėti 4 viršutines. Tarkim, ketvirto akmens neberandi. Trečias akmuo ateina į žaidimą. Du akmenys susiprastina. Antras akmuo ateina į žaidimą ir ramiai gyvena.


--------------------
ąčęėįšųūž rulez! qwjx doesn't!
Nai i cala Eruo siluva tielyasse...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
kraken
rašyti 2008-05-10 20:06
Parašyta: #12




Grupė: Teisļæ½jai
Iš kur: vilnius




aciu


--------------------
Niekada nelaimļæ½si visļæ½ partijļæ½, jei nepavyks laimļæ½ti pirmosios.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
AlmostProfe
rašyti 2008-05-21 08:00
Parašyta: #13


Deckai gali buti dvieju rusiu - geri ir biudzetiniai

Grupė: Nariai
Iš kur: Vilnius




Turiu toki klausima, kuis tik naujoku pieveleje tinka

Ant stalo yra doors to destinies€$ ir tarkim pasirinktas creature type sheep. Ant stalo yra 1/1 sheep, o and duru 2 counteriai, taigi sheep tampa 3/3. bandau zaisti dar viena sheep, o oponentas meta incinerate€$ i mano shep'a, sakydamas "in response to counter on doors" ir aiskina, kad sheep nudvese.

Taigi klausimas: ar tikrai taip mano oponentas galejo daryti? O gal counteris jau buna uzdetas, kadangi spelui nereikia ateiti i zaidima,o tik buti zaidziamam.


--------------------
Make The Game
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ExC
rašyti 2008-05-21 08:16
Parašyta: #14


Developer

Grupė: Nariai
Iš kur: Kaunas




Manyciau galima zaist spellus tik "in response to another sheep", o counteris jau turetu gulet ant duru. Pasirodo ir klydau...

Šią žinutę keitė ExC, 2008-05-21 08:28


--------------------
Decks to build:
Mono-white Burn, Green Weenie, 6cc
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Robke
rašyti 2008-05-21 08:23
Parašyta: #15




Grupė: Nariai
Iš kur: Vilnius




Oponentas teisus. Durų sugebėjimas trigerinasi kai žaidžiama avis, tada eina į steką ir galima į jį reaguot. Kaunterio ant durų dar nėra, avis nuo incinerate miršta.


--------------------
The chase is better than the catch.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
AlmostProfe
rašyti 2008-05-21 09:39
Parašyta: #16


Deckai gali buti dvieju rusiu - geri ir biudzetiniai

Grupė: Nariai
Iš kur: Vilnius




Aisku, vat buvau nedaskaites taisykliu tai nezinojau, kad tai eina i steka.


--------------------
Make The Game
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Robke
rašyti 2008-05-21 10:13
Parašyta: #17




Grupė: Nariai
Iš kur: Vilnius




Į steką eina beveik viskas. Visi triggered ir activated ability, visi spellai ir pan. Išimtys - Morph, lando dėjimas į žaidimą, suspendas ir manos gaminimas. Galbūt yra ir daugiau "special action", bet man kol kas užtenka ir tiek smile.gif
Taisyklių žinovai papildys esant reikalui.


--------------------
The chase is better than the catch.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Laiqua
rašyti 2008-05-21 16:48
Parašyta: #18




Grupė: Nariai
Iš kur: Negyvenu (gerai jau gerai, Vilnius)




Dar į steką neeina state-based efektai (padaras su 0 toughness padedamas į kapines, ir t.t. ir pan.).


--------------------
ąčęėįšųūž rulez! qwjx doesn't!
Nai i cala Eruo siluva tielyasse...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
PhanTom
rašyti 2008-05-21 17:00
Parašyta: #19




Grupė: Teisļæ½jai
Iš kur: UK




Ir Licid€$ų enchantmento sustabdymas irgi taip pat biggrin.gif


--------------------
Mano kortos
QUOTE
Geeks are rising from the shadows.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Cinkas
rašyti 2008-05-22 10:45
Parašyta: #20




Grupė: Nariai
Iš kur: Wilno :)




QUOTE(PhanTom @ 2008.05.21, 18:00) *

Ir Licid€$ų enchantmento sustabdymas irgi taip pat biggrin.gif


Na ir prikurta tu Licid'u... Sakes.... Nereali ideja (man patiko).


--------------------
Cinkas / Zn
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
AlmostProfe
rašyti 2008-05-22 16:25
Parašyta: #21


Deckai gali buti dvieju rusiu - geri ir biudzetiniai

Grupė: Nariai
Iš kur: Vilnius




Ant sulfurous blast€$ parasyta, kad korta daro 2 dmg iskviesta kaip instantas ir 3 dmg iskviesta kaip sorcery (netiesiogine prasme). Taigi, tarkim zaidziu spela per savo main phase ir in reponse metu BLASTA. Kiek zalos bus padaryta?


--------------------
Make The Game
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Pjovėjas
rašyti 2008-05-22 16:37
Parašyta: #22




Grupė: Nariai
Iš kur: Kaunas




QUOTE(AlmostProfe @ 2008.05.22, 17:25) *

Ant sulfurous blast€$ parasyta, kad korta daro 2 dmg iskviesta kaip instantas ir 3 dmg iskviesta kaip sorcery (netiesiogine prasme). Taigi, tarkim zaidziu spela per savo main phase ir in reponse metu BLASTA. Kiek zalos bus padaryta?



O čia pavyzdys, kaip galima nesąmonių pačiam prisigalvoti. Visų pirma, kur paminėti instantai ir sorceriai? Čia pats susigalvojai. Skaitom paraidžiui. Ką rašo? Kai sužaidi savo main fazės metu, daro 3 žalos. Dzin in response kam nors, ar ne. Taip sakant RtFC!


--------------------
“His sacrifice shall not be forgotten. Now toss his body over there with the others.”
—Phage the Untouchable
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
AlmostProfe
rašyti 2008-05-22 17:45
Parašyta: #23


Deckai gali buti dvieju rusiu - geri ir biudzetiniai

Grupė: Nariai
Iš kur: Vilnius




Korta buvo perkaityta ir suvirskinta, taciau zaidziant sulaukiau protesto, atseit daro 2 zalos, nes panaudota instant budu. Anyway, dabar abejones nuvytos ir jau nebegris.


--------------------
Make The Game
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Cinkas
rašyti 2008-06-04 13:23
Parašyta: #24




Grupė: Nariai
Iš kur: Wilno :)




nerandu kur paklausti smile.gif

Uzsienio forumuose yra aptariami side'inimosi budai ir daznai isskiriama "on play" arba "on draw".
Cia kaip suprasti? Tipo jei tau patinka pirmajam traukti rinkis toki side'inimosi kelia, o jei patinka pirmam eiti pasirink antraji kelia (o buna visai rimtu skirtumu) ?

Ar galima susitarti su priesininku (t.y. zinot juk kas praeita pralose) kas eis, o kas trauks ir tik tada side'intis ?

Aciu uz pagalba tokiu keistu klausimu.


--------------------
Cinkas / Zn
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
sielagaudys
rašyti 2008-06-04 13:29
Parašyta: #25


The Banbringer

Grupė: Moderatoriai
Iš kur: Vilnius




Ne, čia turima omeny, kaip saidintis, kai pradedi, ir kai trauki. Pvz. kai kurios kortos būna per lėtos, jei pradeda oponentas, taigi išsaidinamos iki geresnių laikų.

Susitarti su priešininku...Cinkai, kada paskutinį kartą constructede, ypač aukštesnio lygio, matei, kad kažkas rinktųsi traukti? Aš apskritai neatsimenu tokio atvejo per visą laiką, kiek teko žaist.


--------------------
Mano mainai
Mano pirkinukai
Anot Alekso (2016), „The only thing I'm obssesed with more than deck pimping is my dog.“
Level 2 Judge. Want to become a Judge? Have any MtG/tournament-related questions? Don't hesitate to message me!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
diabolic
rašyti 2008-06-04 13:30
Parašyta: #26


What to play? That's the question

Grupė: Nariai
Iš kur: Kaunas




Ne nu cia tipo jei tu zinai, kad duotajam matchupe nori traukt korta ir pirma geima pralosei, tai tada saidinies "on draw". Jei sakykim laimejai, oponentas 99% nores traukt, tai saidinies "on play". Tiesa is tikro idomu kada reikia pasakyt ar trauksi ar duosi traukt oponentui.

Cia as kogero papugiskai cinko minti pakartojau ir nieko naujo nepasakiau tongue.gif

EDIT: velnias, mtg metes entity aplenke biggrin.gif

Šią žinutę keitė diabolic, 2008-06-04 13:31


--------------------
If you can know what they know, and they don’t know what you know, yet also they don’t know that you know what they know, then you have your edge.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Laiqua
rašyti 2008-06-04 14:15
Parašyta: #27




Grupė: Nariai
Iš kur: Negyvenu (gerai jau gerai, Vilnius)




Diabolic, tu kazka supainiojai. Oponentas 99% tikimybe nores pirmas eiti, o ne traukti, taigi laimejes saidiniesi "on draw", o prakises - "on play".


--------------------
ąčęėįšųūž rulez! qwjx doesn't!
Nai i cala Eruo siluva tielyasse...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
diabolic
rašyti 2008-06-04 14:29
Parašyta: #28


What to play? That's the question

Grupė: Nariai
Iš kur: Kaunas




Oops, my bad... biggrin.gif


--------------------
If you can know what they know, and they don’t know what you know, yet also they don’t know that you know what they know, then you have your edge.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
PhanTom
rašyti 2008-06-04 17:51
Parašyta: #29




Grupė: Teisļæ½jai
Iš kur: UK




O Heartbeatas prieš Chainerblastą netraukdavo? tongue.gif


--------------------
Mano kortos
QUOTE
Geeks are rising from the shadows.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sorlac
rašyti 2008-06-04 20:36
Parašyta: #30




Grupė: Nariai
Iš kur: Vilnius




QUOTE(PhanTom @ 2008.06.04, 17:51) *

O Heartbeatas prieš Chainerblastą netraukdavo? tongue.gif

Ne. Vienintelis daiktas, kurio Heartbeat'as matchup'e bijojo buvo cranial extraction.

On draw.
Chainerblast - land go
Heartbeat - land go
C- Land, sakura elder, go
H- Land sakura elder, go (C- sac elder'i- search swamp)
C-Cranial extraction. H- pradeda intensyviai ieskoti laimes.

Beje, heartbeat'as antram turne geresniu opciju nelabai turedavo. Laukt? Su 22(max) land'u gali uztrukti o is kaunteriu tik remand (ne hard caunter'is) ir muddle - UU...

Šią žinutę keitė Sorlac, 2008-06-04 20:37


--------------------
Soldiers do not really die, they just go to hell for regrouping.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

56 Puslapiai: V  1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
Nariai skaitantys šią temą: 1. (svečių: 1, užsislaptinusių narių: 0)
0 nariai:

 



- Lo-Fi Versija Dabar yra: 2020-01-25 04:07

Į viršų