![]() |
|
|
Sveikas, svety! ( Prisijungti | Užsiregistruoti )
![]() ![]() |
![]() |
sielagaudys |
![]()
Parašyta:
|
![]() The Banbringer Grupė: Moderatoriai Iš kur: Vilnius ![]() |
Pirmenybę teikiu keitimui.
Nuolat updeitinamą wishlistą galima rasti čia: http://deckbox.org/sets/340989 Norėčiau: starcitygames.com tokenų Visada noriu: Judge foil basic landų Zendikar/BFZ foil basic landų Unglued basic landų Unhinged basic landų Xx foilinių shocklandų ir fetchlandų Foreign, foil - bonusas ![]() Kondicija svarbu - jei ne NM/NM-, tikiuosi nuolaidos ir žinoti iš anksto. Teikiu pirmenybę gauti daugiau kortų iškart, ypač - playsetus. Siunčiate kortas pirmi (arba rūpinatės tarpininku), nebent aš jus senokai pažįstu ir pasitikiu. Arba esate vilnietis, tada galime susitikti gyvai. Bus reguliariai pildoma ir updeitinama. Turite kitų Legacy staple kortų bei gražių foilų ir norite jas parduoti? Aš atviras pasiūlymams! ![]() Šią žinutę keitė sielagaudys, 2016-08-10 23:53 -------------------- Mano mainai
Mano pirkinukai Anot Alekso (2016), The only thing I'm obssesed with more than deck pimping is my dog. Level 2 Judge. Want to become a Judge? Have any MtG/tournament-related questions? Don't hesitate to message me! |
sielagaudys |
![]()
Parašyta:
|
Ieškau Battle for Zendikar basicų:
19x Plains 254 24x Island 256 3x Swamp 262 15x Mountain 266 19x Forest 272 Foilai irgi welcome. Turiu kitų BFZ basicų, galite mane pasigauti ir pavartyti, kurie jus domina. Turiu ir foil basicų (ir BFZ, ir regular). Ir originalaus Zendikaro basicų. -------------------- Mano mainai
Mano pirkinukai Anot Alekso (2016), The only thing I'm obssesed with more than deck pimping is my dog. Level 2 Judge. Want to become a Judge? Have any MtG/tournament-related questions? Don't hesitate to message me! |
sielagaudys |
![]()
Parašyta:
|
Turiu EMA Wastelandą, noriu pakeisti į Tempesto (arba expedition...) su priedu iš mano usės.
-------------------- Mano mainai
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Versija | Dabar yra: 2021-04-19 10:13 |
|
![]() |
|||||||||||||||
Invision Power Board
© 2021 IPS, Inc.
|