![]() |
|
|
Sveikas, svety! ( Prisijungti | Užsiregistruoti )
![]() ![]() |
![]() |
sielagaudys |
![]()
Parašyta:
|
![]() The Banbringer Grupė: Moderatoriai Iš kur: Vilnius ![]() |
Kada? Kiekvienas antradienis, 18.45. Dėmesio - jei norite sudalyvauti, bet nespėjate - iš anksto pranešus šioje temoje, mes jūsų palauksime (žinoma, ne baisiai ilgai)
![]() Kiek? 2,5 EUR (~1 boosteris nuo 2 dalyvių į prizinį fondą, plius indėlis į didesnius reguliarius savaitgalinius turnyrus) Kaip? Keturi ratai po 40 minučių. Kur? Rikyje ![]() Prizinis fondas? Surinkę bent 8 taškus gauna po boosterį, pirma vieta - papildomą. Išdalinus prizus pagal taškus ir pirmai vietai likę boosteriai išdalinami at random ![]() Reportinimas? Žinoma! Žinoma, tam turime būti bent aštuoniese ![]() Jei kas keisis - sekite naujienas šioje temoje ![]() Šią žinutę keitė sielagaudys, 2017-09-30 16:32 -------------------- Mano mainai
Mano pirkinukai Anot Alekso (2016), The only thing I'm obssesed with more than deck pimping is my dog. Level 2 Judge. Want to become a Judge? Have any MtG/tournament-related questions? Don't hesitate to message me! |
Kurmis |
![]()
Parašyta:
|
Grupė: Nariai Iš kur: Vilnius ![]() |
Neišeitų valanda paankstint?
![]() -------------------- "Courage is not the absence of fear, but rather the judgement that something else is more important than fear." Ambrose Redmoon
|
sielagaudys |
![]()
Parašyta:
|
Jei tu organizuosi ir pravesi - paankstink
![]() Šią žinutę keitė sielagaudys, 2011-10-10 17:50 -------------------- Mano mainai
Mano pirkinukai Anot Alekso (2016), The only thing I'm obssesed with more than deck pimping is my dog. Level 2 Judge. Want to become a Judge? Have any MtG/tournament-related questions? Don't hesitate to message me! |
Kurmis |
![]()
Parašyta:
|
Tai tiek to tada, bandysiu suspėt viską
![]() -------------------- "Courage is not the absence of fear, but rather the judgement that something else is more important than fear." Ambrose Redmoon
|
Augustas |
![]()
Parašyta:
|
![]() Upgreydd Grupė: Nariai Iš kur: Alytus ![]() |
i'm in!
|
benskishow |
![]()
Parašyta:
|
nespeju.. as uz sestadieni/penktadieni whatever
|
-JK- |
![]()
Parašyta:
|
Grupė: Nariai ![]() |
deja negalesiu butent si 4dieni;/ 6dieni irgi negalesiu jei netycia neiseis nieko 4dieni jums.
Šią žinutę keitė -JK-, 2011-10-11 09:09 |
Plaukai |
![]()
Parašyta:
|
![]() Grupė: Organizatoriai Iš kur: Vilnius ![]() |
Galiu pamėgint pastumdyt ir aš Legacy. Reik mokytis žaist
![]() Beje, Kas galit tiesiogiai pasiekti Seed'ą, pasakykit, kad jo 20 Lt nuo praeito Legacy mėtosi parduotuvėje ![]() -------------------- Ordinary life is pretty complex stuff... (Harvey Pekar)
|
seed |
![]()
Parašyta:
|
AS IS VILNIAUS Grupė: Nariai Iš kur: VILNIUS ![]() |
what?
![]() ![]() |
sielagaudys |
![]()
Parašyta:
|
what? ![]() ![]() kreditas ir yra, tik ji isnaudot reiktu ![]() -------------------- Mano mainai
seed |
![]()
Parašyta:
|
AS IS VILNIAUS Grupė: Nariai Iš kur: VILNIUS ![]() |
ok, inistrado busteriu paimsiu
![]() ![]() |
Wilioox |
![]()
Parašyta:
|
![]() a.k.a Shifteris Grupė: Nariai Iš kur: Ukmergė/Vilnius ![]() |
Jeigu kas nors paskolintų deką - norėčiau pažaist.
-------------------- In the blink of an eye, she strode from deep snow to dusty waste. From the crease of light behind her, a voice rang hollow: "Saffi, wait for me . . . ."
|
sielagaudys |
![]()
Parašyta:
|
dekas bus
![]() -------------------- Mano mainai
sielagaudys |
![]()
Parašyta:
|
Susirinkome, deja, tik keturiese
![]() ![]() 1. me TES 2. Wilioox Aggro Rock 3. Augustas monoR goblos 4. seed monoU Merfolk -------------------- Mano mainai
sielagaudys |
![]()
Parašyta:
|
Pirmoje žinutėje atnaujinta - šį ketvirtadienį, 18.30
![]() ![]() 1.me -------------------- Mano mainai
Augustas |
![]()
Parašyta:
|
mememememe, pagaliau
![]() |
sielagaudys |
![]()
Parašyta:
|
Dėl dekų skolyboms: du-tris, gal keturis surinkčiau, bet reikia kuo anksčiau man pranešti, su pageidavimais, kokio daugmaž stiliaus
-JK- |
![]()
Parašyta:
|
na jei popiezius bus geras ir man suskolins kortas ir sielagaudys, ateisiu 4dieni, bet tkrai noretusi kuo anksciau:)
|
sielagaudys |
![]()
Parašyta:
|
na jei popiezius bus geras ir man suskolins kortas ir sielagaudys, ateisiu 4dieni, bet tkrai noretusi kuo anksciau:) o ką norėtum pasiskolyti? -------------------- Mano mainai
Nightmare |
![]()
Parašyta:
|
![]() Boardgame crazy loonie Grupė: Nariai Iš kur: Vilnius ![]() |
PS. Norėčiau pasiskolint/nupirkti/gauti dovanų 2 Delver of Secrets Šią žinutę keitė Nightmare, 2011-10-24 20:25 -------------------- Visada ieškau MtG novelių. - - Ieškomos kortos. - - Turimos kortos
Kortų užsakinėjimas - info. » Slapukas (spoiler) « |
Nightmare |
![]()
Parašyta:
|
![]() Boardgame crazy loonie Grupė: Nariai Iš kur: Vilnius ![]() |
@%&#!!! Šią savaitę dalyvauti negalėsiu.
-------------------- Visada ieškau MtG novelių. - - Ieškomos kortos. - - Turimos kortos
Kortų užsakinėjimas - info. » Slapukas (spoiler) « |
-JK- |
![]()
Parašyta:
|
tai
4 fow 3 uw dualai 4 uw fetchai is popieziaus 1 uw dual is sielagaudys 4 leyline ar kiek ten is sielagaudys 2 propagandos is sielagaudys atrodo taip.. jei ka pamirsau parasysiu rytoj |
sielagaudys |
![]()
Parašyta:
|
UW dualo nebus
Popiežius |
![]()
Parašyta:
|
![]() Pasaulio klebonas... Grupė: Nariai Iš kur: Vilnius ![]() |
Žmonės, kurie tikisi iš manęs pasiskolinti kortų - aš savo gyvenime turiu svarbesnių užsiėmimų ir problemų, negu galvoti, kaip kiekvieną kartą perduoti kažkam kortas, o po to - kaip jas atsiimti.
-------------------- |
-JK- |
![]()
Parašyta:
|
Žmonės, kurie tikisi iš manęs pasiskolinti kortų - aš savo gyvenime turiu svarbesnių užsiėmimų ir problemų, negu galvoti, kaip kiekvieną kartą perduoti kažkam kortas, o po to - kaip jas atsiimti. zinau tai as BUTINAI prisiderinsiu ir atvyksiu ten kru reikia ir kada reikia, jei tik kolega bus toks geras ir paskolins. jei ne tai ne. viskas ok. |
sielagaudys |
![]()
Parašyta:
|
Taigi turnyras ryt 18.30. Turėsiu vieną deką paskolinimui, jei kas vietoj sugalvos žaist. Tikiuosi, ateis ne vien tik tie, kurie čia pasisakė, bet ir tie, kurie pasisakė privačiai, o dar ir tie, kurie išvis nepasisakė
singler |
![]()
Parašyta:
|
![]() Jaunasis iškrypėlis Grupė: Nariai Iš kur: Vilnius ![]() |
Na ka, bandau bandyti suorganizuoti legacy turnyrą
![]() Lapkričio 10 d. (ketvirtadienis). Vieta: D6 Laikas: 19:00 Kaina: 6 lt (5lt į prizinį fondą, 1lt didžiajam turnyrui) Taip pat laukiu pastabų/pasiūlymų (gal kažką pamiršau paminėti?) ![]() Šią žinutę keitė SiNGLer, 2011-11-07 13:57 -------------------- migruoju į lietuviškų žodžių rašymą lietuviškai :)
mano H/W There Is No Time, No End, No Today, No Yesterday, No Tomorrow, Only the Forever, and Forever and Forever without End |
sielagaudys |
![]()
Parašyta:
|
Aš noriu ir galiu - bet ne anksčiau 19 h
Augustas |
![]()
Parašyta:
|
taipogi most likely dalyvausiu
![]() |
singler |
![]()
Parašyta:
|
![]() Jaunasis iškrypėlis Grupė: Nariai Iš kur: Vilnius ![]() |
kadangi kitų pasiūlymų nebuvo, žaisti pradėti siūlau nuo 19tos val kai tik atvyks sielagaudys. Renkamės anksčiau, kas susiregistruoti, pasiruošti ir pan
-------------------- migruoju į lietuviškų žodžių rašymą lietuviškai :)
mano H/W There Is No Time, No End, No Today, No Yesterday, No Tomorrow, Only the Forever, and Forever and Forever without End |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Versija | Dabar yra: 2021-04-19 11:41 |
|
![]() |
|||||||||||||||
Invision Power Board
© 2021 IPS, Inc.
|